search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug

Online conferentie 'De kracht van de mbo sociaal werker'

Met diverse partijen organiseren we op 1 oktober een online (interactieve) conferentie met als doel het versterken van de positie van de mbo’er in sociaal werk en verbetering van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.
AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK
AANGEMELD MAAR NOG NIKS ONTVANGEN, CONTROLEER JE SPAMBOX 

Sociaal werkers zijn actief in vele werkvelden. Denk maar aan participatie & buurtwerk, kinder- en jongerenwerk, vrijwilligerswerk & mantelzorg, maatschappelijk werk en schuldhulpverlening, maatschappelijke opvang en vrouwenopvang, opvoedondersteuning, Sociaal Raadsliedenwerk (SRW) en ouderenwerk. De branche timmert aan de weg om de instroom van mbo-opgeleiden in sociaal werk op peil te houden. Sociaal werk is bijvoorbeeld opgenomen in de campagne 'Ik zorg'. Wij hebben de indruk dat de positie van de mbo’er in sociaal werk nóg sterker kan.

Daarom organiseren wij op 1 oktober een online (interactieve) conferentie met als doel het versterken van de positie van de mbo’er in sociaal werk en verbetering van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Tijdens de conferentie leren we van en met elkaar over thema’s als: kennen werkgevers en opleiders elkaar wel goed genoeg, wordt het potentieel van de mbo'er in sociaal werk voldoende (h)erkend en weten we van elkaar welke innovaties plaatsvinden en wat good practices zijn?

Meer informatie lees je hier

NB. Mocht je na aanmelding nog geen e-mail ontvangen hebben met een link naar de conferentie, check dan eerst je spambox op een bericht van caosociaalwerk@fcb.nl. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar caosociaalwerk@fcb.nl.

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling