Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Coronavirus: dienstverlening FCB

16 jun 2021

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor organisaties en medewerkers in de branches jeugdzorg, kinderopvang en sociaal werk. De zorg aan kinderen, jongeren en kwetsbare burgers kan niet stilvallen. Werkgevers en werknemers zetten alles op alles om hun werk in aangepaste vorm door te laten gaan.

De dienstverlening van het bureau van FCB is ook aangepast aan de omstandigheden. Medewerkers werken zo veel mogelijk thuis, bijeenkomsten zijn verplaatst en overleggen vinden plaatsen via Skype of andere technologie. Ons kantoor blijft (met een zeer beperkte bezetting) open voor urgente zaken.

Elke branchewebsite heeft naast het reguliere aanbod een servicepagina met de meest relevante corona- informatie en links: Jeugdzorg werkt!, Kinderopvang werkt!, Sociaal Werk werkt!. Voor arbeidsrechtelijke vragen verwijzen we naar de informatie van de werkgevers- en werknemersorganisaties.

Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot en met maandag 25 september 2021. Voor vragen is het bureau van FCB bereikbaar via telefoonnummer 085 105 18 50 en e-mail: contact@fcb.nl.

Informatie voor de specifieke branches