Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Nieuws Agressie

Denk mee over een aanpak van agressie voor sociaalwerkorganisaties

11 okt 2022

Binnen het subsidieproject ‘Integrale aanpak veilig werken’ werken we aan de ontwikkeling van ‘De complete agressie-aanpak' voor organisaties in sociaal werk en jeugdzorg. Doel is organisaties te ondersteunen bij de integrale aanpak van agressie. Planning is half 2023 ‘De complete agressie-aanpak' gereed te hebben en beschikbaar te stellen. Op dit moment zijn we op zoek naar professionals die hieraan mee willen werken, zowel in het projectteam als in ons testpanel.

agressief gedrag arbocatalogus

Meedenken over agressie-aanpak

Voor deelname aan het projectteam zoeken we een hr-functionaris of kwaliteitsmanager die vanuit deze rol kan meedenken of en hoe ‘De complete agressie-aanpak', inclusief tools, aansluit bij de behoefte van sociaalwerkorganisaties. Het projectteam komt de komende maanden tot en met het eerste kwartaal 2023 een aantal keer (digitaal) bij elkaar.  

Testen tools om agressie te voorkomen

Daarnaast zijn we op zoek naar sociaal werkers die deel willen nemen aan ons testpanel. Doel is te bepalen of de tools om het risico op agressie in te schatten of agressie te voorkomen, aansluiten bij de behoeften en de dagelijkse praktijk binnen sociaalwerkorganisaties. We verwachten in 2022 op twee momenten gebruik te maken van het testpanel. In oktober leggen we een vragenlijst over het gebruik van tools voor en in december testen we de geactualiseerde tools.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over hoe je mee kunt doen? Of wil je je aanmelden? Stuur een e-mail naar Mascha Boelaars via mboelaars@fcb.nl   

Mascha Boelaars

Adviseur

Meer weten? Neem contact op!

Mascha Boelaars

Meer weten? Neem contact op!