Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Jaarcongres Sociaal Werk 2022: Sociaal is de toekomst!

-
Hele dag
Prodentfabriek, Amersfoort
€ 245,- (voor leden Sociaal Werk Nederland) en € 350,- (voor niet leden Sociaal Werk Nederland)
Inschrijven

De sociale toekomst. Hoe ziet die eruit? Wat is er nodig om de samenleving bij elkaar te houden? En hoe sociaal willen we onze toekomst maken? Tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk 2022: Sociaal is de toekomst! staan innovatie en positioneren van sociaal werk centraal.

jaarcongres

Dit kun je verwachten

Na de opening van het congres door staatssecretaris Van Ooijen en trendwatcher Lieke volgt een Rondetafelgesprek met Amma Asante, Anke Verkade, Erik Dannenberg en Nanneke de Jager over de toekomst van sociaal werk. Ook horen we van cabaretier Thjum Arts wie de Sociaal Werker van het Jaar 2022 is.

Middagprogramma: workshops en excursies

Lijkt Designing the future met Eveline van Zeeland je interessant? Of wil je liever praten over de toekomst van sociaaljuridische hulpverlening ? Deze en nog zeven andere workshops vertellen jou meer over de toekomst.  

Je kunt ook kiezen voor een van de zeven bijzondere excursies bij verschillende organisaties in Amersfoort. Tijdens het werkbezoek bij pro33college ga je live in gesprek met de jongerenwerker daar. Of neem een kijkje achter de schermen bij projecthuis Mabida. 

Tijdens het middagprogramma kun je kiezen voor twee workshops of één excursie.

Stevige gesprekken, inspirerende sprekers en motiverende deelsessies. Dat staat je te wachten op dit jaarcongres. Hét event voor werkgevers, medewerkers, stakeholders en partners in het sociaal domein.