Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Jaarcongres Sociaal Werk 2023: NEXT LEVEL

Hele dag
Congrescentrum 1931, Den Bosch
€ 325,- (voor leden Sociaal Werk Nederland) en € 475,- (voor niet leden Sociaal Werk Nederland).
Inschrijven

Sociaal werk en sociaal werkers zijn onmisbaar bij de aanpak van de belangrijke vraagstukken van deze tijd. En dat blijft niet onopgemerkt. Meer dan ooit wordt aan sociaal werk gevraagd mee te denken over landelijke akkoorden die de toekomst bepalen van zorg, wonen en welzijn. Steeds meer partners zoeken sociaal werk op om afspraken te maken over samenwerking. De ogen zijn gericht op sociaal werk als sector en beroepsgroep; de verwachtingen zijn hooggespannen. Tijd voor de volgende stap!

Header congres

Wat kun je verwachten?

Tijdens boeiende lezingen, workshops en excursies gaan we dieper in op vragen als: wat is er ervoor nodig om echt de omslag te maken van curatief naar preventief? Hoe betrekken we inwoners bij het oplossen van problemen in hun dagelijkse leven? Hoe tillen we de samenwerking met onze partners naar een hoger niveau? Maar ook: Hoe staan we met elkaar voor het mooie vak van sociaal werker en zorgen we voor een aantrekkelijk profiel op de arbeidsmarkt? En net als vorig jaar combineren we het jaarcongres met de bekendmaking van de Sociaal Werker van het Jaar. 

Op dit moment werken we hard aan een interessant programma voor dit congres. Wel kun je je alvast aanmelden. Als je dat voor 1 april 2023 doet, dan ontvang je een vroegboekkorting van € 50,-. Zodra de workshops en excursies bekend zijn, ontvang je hierover bericht zodat je je keuze hiervoor kunt doorgeven. Houd ook onze website, socials en nieuwsbrieven in de gaten voor actuele informatie.

Zien we je 24 mei?

Meld je alvast aan en ontvang € 50,- vroegboekkorting!

Aanmelden Jaarcongres Sociaal Werk 2023