search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Meld je aan voor het panel

Peiling arbeidsmarkt sociaal werk

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor sociaal werk. Het contact met bewoners of cliënten is moeilijker. Er zijn minder fysieke ontmoetingsplekken en activiteiten zijn afgelast of aangepast. Het contact met collega’s onderling is veranderd en de ervaren werkdruk neemt toe. De financiële onzekerheid, die er voor corona ook al was, treft sociaalwerkorganisaties nu extra. Er is eigenlijk meer sociaal werk nodig, maar door gebrek aan middelen en mensen is dit momenteel niet mogelijk. Hoe ontwikkelt dit zich verder en welk effect heeft dit op de arbeidsmarkt van sociaal werk?

Om dit goed te kunnen volgen wordt er vanuit Sociaal werk werkt! minimaal elk kwartaal een korte vragenlijst verstuurd aan een panel in sociaal werk. Invullen duurt een paar minuten. Iedereen werkzaam in sociaal werk kan zich aanmelden voor het panel. We zoeken mensen die zich bezig houden met het personeelsbeleid, zoals hr-adviseurs en or- of pvt-leden, en ook sociaal werkers, bestuurders, staf- en beleidsfuncties.

Wil jij helpen om de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en het effect van corona goed in beeld te brengen? En zelf als een van de eersten de uitkomsten van de peiling ontvangen? Meld je dan aan voor ons panel. Alle deelnemers krijgen elk jaar een leuke verrassing.

 

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees ons privacy statement

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling