Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Nationale Vitaliteitsweek

-
divers
online/fysiek
vanaf € 20

Van 20 t/m 26 september 2021 vindt de 7e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats met dit jaar als thema #GOFIT. In deze week kun je inspiratie en kennis opdoen over vitaliteit, gezondheid en werkgeluk en ontdekken wat het beste voor jou werkt. Wegens corona is gekozen voor een hybride vorm, een combinatie van online webinars en workshops op locatie.

Campagnebeeld Nationale Vitaliteitsweek september 2021 #GOFIT

Doelen

Doel van de Nationale Vitaliteitsweek, die sinds 2015 elke laatste week van september plaatsvindt, is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Met het thema #GOFIT draait het om Groei & Ontwikkeling en FIT zijn. Fysiek en mentaal fit, maar ook ‘fit for the job’ en ‘fit for the future’.

De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan Spieren voor Spieren. In aanloop naar en tijdens de vitaliteitsweek kun jij je inzetten voor dit goede doel. Als individu of als team. Bedenk een vitale challenge die bewondering oogst en vraag vrienden, familie en collega’s of ze jouw prestatie willen belonen met een donatie. Alle donaties gaan volledig naar Spieren voor Spieren.

Programma

Iedere dag kun je online deelnemen aan een inspirerend webinar. De donatie is € 20* per persoon per webinar of € 80* per persoon voor de gehele week (vijf webinars). Ook is het mogelijk een fysieke workshop van 2,5 tot 3 uur bij jouw organisatie op locatie te bestellen (€ 975* voor maximaal twaalf deelnemers). *Prijzen zijn exclusief btw.

Bovendien kun je meedoen met activiteiten die uiteenlopende organisaties aanbieden in de Vitaliteitskalender.

Meer informatie en aanmelden

Tip: doe de gratis VitaScan en krijg direct inzicht in jouw energieritme op de vijf onderdelen van de vitaliteitsschijf. Zo zie je meteen waar je aandacht naar toe mag en welke concrete eerste stap je kunt nemen.

Doe de gratis VitaScan

Handige links