search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
11 maart 2019

Doe en denk mee in het panel

Wil jij meepraten en denken over bijvoorbeeld het vergroten van de zichtbaarheid  van sociaal werk, de ontwikkelingen in de branche, de relatie met de gemeente, werkdruk of ethiek? Meld je dan nu aan voor het sociaalwerk-panel. 

Het arbeidsmarktplatform sociaal werk wil de komende tijd meer contact met werkgevers en werknemers in de branche en richt daarom een sociaalwerk-panel op. Voor iedereen die werkt in het sociaal werk. Denk en praat mee over bijvoorbeeld de zichtbaarheid van sociaal werk, de ontwikkelingen in de branche, de relatie met de gemeente, werkdruk of ethiek.

Meld je nu aan

Je krijgt als één van de eersten te zien wat de uitkomsten van een uitvraag zijn. Zo zie je wat het resultaat van jouw inzet is en wat anderen in de branche erover denken. Wacht dus niet langer en meld je aan. Samen zijn we slimmer!

Hoe werkt het? 

Als panellid ontvang je een e-mail met een uitnodiging om een digitale enquête in te vullen. Het gaat veelal om korte enquêtes over een thema. Soms zullen we je benaderen voor een meedenk-sessie. De uitkomsten gebruiken we om prioriteiten te bepalen, projecten een stap verder te helpen en soms worden ze zelfs aan de cao-tafel besproken.

Links

Ja, ik doe mee - aanmeldformulier

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling