search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
12 mei 2020

Doe mee op 20 mei en volg live de uitslag van de Verkiezing Sociaal Werker!

Dit jaar is het een bijzondere editie van de Verkiezing Sociaal Werker van het Jaar. Door het coronavirus kon het Jaarcongres Sociaal Werk op 20 mei niet doorgaan. Inmiddels hebben we een anderhalvemeter alternatief gevonden om de uitslag van dit jaar bekend te maken. Op 20 mei organiseren we daarvoor een feestelijk online event; zorg dat je er bij bent! 

Ook voor de drie genomineerden Marloes Olde Hampsink, Simone Duin en Marcel van Eck was en is het een bijzondere periode. Direct na hun nominatie voor de titel van Sociaal Werker 2020 werden ze in hun werk geconfronteerd met corona. Wat de impact is op hun dagelijks werk als sociaal werker en hoe zij daar mee omgaan, lees je in dit interview.

Tijdens het online event op 20 mei geeft Norbert Wijnhofen als Sociaal Werker 2019 het stokje door. Een speciale editie met een speciaal programma. Leer de drie genomineerden nog beter kennen en luister naar Norbert die vertelt over zijn jaar als sociaal werker. Tot slot maakt Lex Staal als voorzitter van de jury de uitslag live bekend. Dan weten we wie de wisselbeker én de ambassadeursrol van Norbert mag overnemen.

Op woensdag 20 mei vind je op deze pagina de livestream naar de uitzending; deze start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Zien we jou dan ook? De genomineerden vertegenwoordigen jou en jouw vak. Ze verdienen het als zo veel mogelijk professionals bij de uitslag aanwezig zijn!

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling