search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
25 oktober 2019

Jongerenwerk op 26 oktober in Later als ik Groot ben

In het derde seizoen van het RTL-programma Later als ik Groot ben neemt presentator Jochem van Gelder de kinderen voor een dag mee naar hun droombaan. De aflevering van zaterdag 26 oktober gaat over jongerenwerk. Mede mogelijk gemaakt door het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk. 

Jongeren werk in Later als ik Groot ben

Later als ik Groot ben

Wat wil jij later worden? Wat moet je er allemaal voor leren om het te worden? Je ziet het in Later als ik Groot ben. Kinderen uit groep zeven en acht kunnen zich opgeven voor dit programma. Samen met Jochem van Gelder gaan ze op onderzoek uit. Welke opleiding kun je volgen? Hoe ziet een werkdag er uit? 

Jongerenwerk op 26 oktober 

De aflevering van zaterdag 26 oktober om 17.00 uur (herhaling op zondag 27 oktober 10.00 uur) gaat over jongerenwerk. De twaalfjarige Joelle Bosch uit Putten is ontzettend zorgzaam en helpt graag jongeren.
Om later als een echte jongerenwerker aan de slag te kunnen, bezoekt ze samen met Jochem de opleiding social work. Ze spreken studenten die de opleiding social work volgen en docent Marco Bijl legt uit wat de opleiding allemaal inhoudt. Om het beroep van verschillende kanten te ervaren, lopen ze een dagje mee met Youssef el Bahri. Hij werkt als jongerenwerker bij sociaalwerkorganisatie Dock in Rotterdam. 

Terugkijken?

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling