search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
22 november 2018

Maak kennis met Sociaal Werk werkt!

Een nieuwe club met vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers die zich bezighouden met arbeidsmarktbeleid en arbeidsvoorwaarden. Vanaf begin dit jaar is het arbeidsmarktplatform Sociaal Werk gestart. Nieuw, maar ook vertrouwd. Het platform bouwt voort op het werk van het arbeidsmarktfonds FCB. Het platform en de cao-tafel samen presenteren zich op de website Sociaal Werk werkt!

Speerpunten

Het platform is in 2018 gestart. Speerpunten zijn zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de branche. Daarnaast staan duurzame inzetbaarheid van werknemers en organisaties hoog op de agenda. 

Snel wegwijs op de site van Sociaal Werk werkt! 

Op de nieuwe site vind je volop handige tools, arbeidsmarktinformatie en cijfers:  

Voor wie?

Het platform werkt voor alle organisaties en voor werkgevers, werknemers, leidinggevenden, OR- en PVT-leden. En voor iedereen die in de branche Sociaal Werk wil werken. Wil je informatie over werken in de sector of de ontwikkeling van medewerkers? Dan kun je bij het platform terecht.

Door wie?

Sociaal Werk Nederland en de vakbonden, FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn  zetten samen de schouders onder een goedlopende arbeidsmarkt in de hele, brede sector. Het platform werkt samen met de cao-tafel, die zich vooral op de arbeidsvoorwaarden richt.

Blijf op de hoogte

 We hebben niet alleen een nieuwe website. Wij zijn ook actie op Twitter, LinkedIn en Facebook. 

Denk mee

Het arbeidsmarktplatform Sociaal Werk werkt! laat zich graag voeden. We willen inspelen op de behoefte vanuit de sector. Heb je ideeën of suggesties? Vertel het ons en stuur een e-mail naar Monique van Gerwen, secretaris van het platform arbeidsmarkt en de cao-tafel: MvanGerwen@fcb.nl

 

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling