search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
2 september 2020

Maximum aantal ontwikkeladviezen NL Leert Door bereikt

De kosteloze ontwikkeladviezen die het kabinet beschikbaar stelt via de regeling NL Leert Door voorzien in een grote behoefte. Vanaf 1 augustus konden mensen een kortdurend traject aanvragen bij een loopbaanadviseur om zicht te krijgen op de arbeidsmarktkansen. Veel sneller dan verwacht is het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Toch behoefte aan een adviseur, meld je dan aan via Sterk in je werk. 

Ethiektrainingen sociaal werk

In de tijdsspanne van één maand hebben 22.000 mensen zich geregistreerd. Deze mensen zullen dit najaar een ontwikkeladviestraject gaan volgen. Hiermee is de grens bereikt van het aantal trajecten dat de overheid kan bekostigen. Dat heeft te maken met de maximale uitvoeringscapaciteit van de organisatie die de subsidieregeling uitvoert. Dat betekent dat er vanaf nu geen kosteloos ontwikkeladvies meer kan worden aangevraagd bij een loopbaanadviseur. 

Lees hier het gehele nieuwsbericht van SZW of meer informatie over de regeling

Natuurlijk blijft Sterk in je werk wel nog steeds mogelijk. Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en met iemand wil praten over zijn of haar loopbaan. En voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken.

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling