search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
7 maart 2019

Nieuwe onlinetool: leren in sociaal werk

Werken aan je vakmanschap en op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het werkveld? Logisch toch, als sociaal werker maak je immers het verschil in het dagelijks leven van mensen. Maar hoe doe je dat, leren in de hectiek van alle dag? Dat kan nu eenvoudig met de onlinetool www.lereninsociaalwerk.nl
 

Leren in sociaal werk - nieuwe onlinetool

Meteen aan de slag 

Aan de hand van praktijksituaties van collega-sociaal werkers kun je meteen aan de slag met behapbare ontwikkel- en reflectieactiviteiten. Wil je het grootser aanpakken? Dan is er een handig stappenplan als vertrekpunt.

Persoonlijk ontwikkelplan of beroepsregistratie

De onlinetool sluit aan bij je dagelijkse werk en bij de beroepscompetenties waarover je als sociaal werker moeten beschikken. Zet de tool in voor bijvoorbeeld, je persoonlijk ontwikkelplan of je beroepsregistratie bij Registerplein. Ben je benieuwd wat jij met de tool kunt? Ga dan naar www.lereninsociaalwerk.nl.

Samen met je team

Lereninsociaalwerk.nl biedt ook  aanknopingspunten om samen met je collega’s of team aan de slag te gaan. Zo werk je samen aan ontwikkeling!

Lereninsociaalwerk.nl is gemaakt door Sociaal Werk Versterkt en Sociaal Werk -werkt! met de input en feedback van 35 sociaal werkers.

Links

www.lereninsociaalwerk.nl
www.sociaalwerkversterkt.nl
www.sociaalwerk-werkt.nl

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling