Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Norbert Wijnhofen kiest project ExpEx als goede doel

16 jan 2020

Norbert Wijnhofen, Sociaal Werker 2019, heeft uit zijn prijzengeld € 1.000,- geschonken aan het nieuwe project ExpEx van Sterker sociaal werk. 

Norbert

Dit bedrag stelt het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk beschikbaar aan de winnaar van de verkiezing Sociaal Werker van het Jaar. De winnaar kiest zelf aan welk project hij/zij dit bedrag wil besteden. Norbert kiest voor het project ExpExect met als motivatie: ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’.

Coördinator ExpEx Guus Bremer: 'ExpEx is een project waarin jongere ervaringsdeskundigen worden ingezet als maatje voor jongeren die kampen met verslaving, dak- en thuisloosheid of in de hulpverlening zitten'.

Ik ben erg blij met dit gebaar van Norbert. Het extra geld gaan we besteden om nog meer in te zetten op jongeren met een psychische kwetsbaarheid.

Meer informatie over het project vind je op www.expex.nl