search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
8 oktober 2019

Oproep: deel jouw verhaal op de Studiekeuzebeurs

Jongeren een realistisch en positief beeld geven over het werken in sociaal werk, kinderopvang en jeugdzorg. Dat was ons doel op de Onderwijsbeurs Noordoost in Zwolle in het weekend van 4 en 5 oktober. Op 6 en 7 december staan we op de Studiekeuzebeurs West In Rotterdam. Kom jij ons team versterken?

Kinderopvang werkt! op de Onderwijsbeurs in Zwolle

Terugblik Onderwijsbeurs Noordoost in Zwolle 

Samen met andere organisaties in zorg en welzijn hadden we een drukbezochte stand. In totaal hebben we bijna 200 scholieren, en soms hun ouders, gesproken. In november en december zijn er nog twee onderwijsbeurzen waar Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk bij aanwezig is. Ben jij wel eens bij een voorlichtingsactiviteit om te vertellen over sociaal werk? Download dan onze voorlichtingsflyer 'Sociaal werk. Iets voor jou?'

Deel jouw verhaal met scholieren

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 december staan we in Ahoy Rotterdam op de Studiekeuzebeurs West. Zo willen we meer studiekiezers/scholieren over de streep trekken voor een loopbaan in sociaal werk. Dat doen we niet alleen, maar samen met mensen uit de praktijk. Werk jij in sociaal werk en wil je ons team versterken voor een (halve) dag? Dan nodigen we je van harte uit! Stuur een mail naar Rianne Huttinga RHuttinga@fcb.nl. Vermeld je functie, bij welke organisatie je werkt en op welk(e) dag(deel) je mee wilt doen.

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling