search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
14 mei 2019

Oproep: fotoshoot voorlichtingswebsite YouChooz

Ben of ken jij een sociaal werker (tot ongeveer 25 jaar) die het leuk vindt om studiekiezers enthousiast te maken voor sociaal werk? Grijp je kans en meld je aan voor een heuse fotoshoot. 

stem op je favoriete sociaal werker

YouChooz.nl, de voorlichtingswebsite over opleidingen en beroepen in (jeugd)zorg, welzijn en sport, wordt al door heel veel mensen met interesse in zorg, welzijn of sport bezocht. Maar de redactie wil YouChooz nog dichterbij brengen, vooral bij jongeren.

Daarom gaat YouChooz op verschillende plekken in het land foto-opnames maken van het dagelijkse werk. Deze foto’s gebruikt de website om jonge mensen een kijkje te geven in de dagelijkse praktijk van zorg en welzijn. Dé kans om jezelf, je werkgever maar bovenal jouw werk (of dat van iemand die je kent) in the picture te zetten. Als bedankje ontvang je de professionele foto's. 

Aanmelden bij YouChooz

Ben of ken jij een sociaal werker in de leeftijd tot circa 25 jaar die hierin interesse heeft (en stagiair, young professional of werkend-leren-student is)? Geef je op bij de redactie: voorlichter@youchooz.nl.

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling