search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
16 april 2020

Vernieuwde tool Leren in Sociaal Werk

Uitgebreid, gebruiksvriendelijk en actueel. Dat is de vernieuwde tool Leren in Sociaal Werk. Met nieuwe praktijksituaties zoals ‘digitaliseren’, ‘omgaan met ziekteverzuim en werkdruk’ en ‘samen innoveren’ . Nu door corona, actueler dan ooit. Ook is het nu mogelijk om als team aan de slag te gaan met teamleervragen.

Leren in Sociaal Werk online tool

Meteen aan de slag 

Aan de hand van praktijksituaties van collega-sociaal werkers kun je meteen aan de slag met behapbare ontwikkel- en reflectieactiviteiten. Wil je het grootser aanpakken? Dan is er een handig stappenplan als vertrekpunt.

Naast de actuele praktijksituaties zijn 'digitaliseren’, ‘omgaan met ziekteverzuim en werkdruk’ en ‘samen innoveren’ toegevoegd. 

Persoonlijk ontwikkelplan of beroepsregistratie

De onlinetool sluit aan bij je dagelijkse werk en bij de beroepscompetenties waarover je als sociaal werker moeten beschikken. Zet de tool in voor bijvoorbeeld, je persoonlijk ontwikkelplan of je beroepsregistratie bij Registerplein. Ben je benieuwd wat jij met de tool kunt? Ga dan naar www.lereninsociaalwerk.nl.

Samen met je team

Je kunt nu ook samen met je team aan de slag. Zo werk je samen aan ontwikkeling!

Lereninsociaalwerk.nl is gemaakt door Sociaal Werk Versterkt en Sociaal Werk werkt! met de input en feedback van 35 sociaal werkers.

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling