Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Agenda Instroom

Online sessie 'Starten in sociaal werk'

-
15.00- 16.30 uur
Online
Gratis
Inschrijven

Hoe ervaren sociaalwerkorganisaties en hbo-opleiders de overgang van opleiding naar werk. En welke mogelijkheden zijn er voor zij-instromers? Sociaal Werk werkt! deed een onderzoek naar de knelpunten en goede voorbeelden voor starten in sociaal werk.

In deze interactieve sessie delen we de uitkomsten van het onderzoek en ga je met elkaar in gesprek over de mogelijkheden voor (zij-)instromers en (nog) meer samenwerking tussen onderwijs en sociaalwerkorganisaties. Verder vertelt Saxion over het fast switch programma dat speciaal is opgezet voor mensen die een switch willen maken naar zorg en welzijn en niet vier jaar willen studeren. Cordaad welzijn gaat in op learning on the job door gebruik te maken van leergemeenschappen.

Dit webinar is met name interessant voor hr-adviseurs, opleidingskundigen en managers van sociaal werkorganisaties en (hbo)-opleiders.