search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

2KNOWHOW

Adviesvaardigheden

  • Kosten

    € 563,- incl. BTW
Contact met aanbieder

De kunst van het horen van een vraag en zeggen, doen en laten wat nodig is

Omschrijving

Wil jij een betekenisvolle gesprekspartner zijn voor al je klanten, maar ook voor het management? Wil je ontdekken hoe jij als adviseur het beste uit de verf komt? Wil je leren hoe je de verantwoordelijkheid laat waar hij hoort en een advies geeft waarmee je de ander echt helpt? Speciaal voor zorgverleners die een stap willen maken in hun professionaliteit, heeft 2KNOWHOW een praktijkgerichte training ADVIESVAARDIGHEDEN ontwikkeld. Deze training bestaat uit een trainingsdag en een terugkomdag. Een leertraject waarin je als adviseur persoonlijk en professioneel zichtbaar stappen zet en waarin jullie als team bouwen aan verdere professionaliteit.

Na afloop:

  • Heb je stevigheid als adviseur op een manier die ruimte en verantwoordelijkheid bij de ander laat
  • Weet je hoe je als adviseur het beste uit de verf kan komen en welke talenten je hiervoor het beste kunt inzetten en uitvergroten
  • Hoor je de echte vraag en kan je zien, doen en laten wat nodig is
  • Beschik je over een rugzak met technieken en instrumenten voor de praktijk

Overig

De kosten zijn per persoon voor een in-company traject. Voor de prijs van de open inschrijving, neem contact op met 2KNOWHOW.

Meer informatie op de website van de aanbieder

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

In het arbeidsmarktplatform Sociaal Werk werkt! werken de volgende partijen samen: