search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

7Life Netwerk

CommunicatieKracht

  • Kosten

    € 250,- incl. BTW
Contact met aanbieder

Ontdek je eigen communicatiestijl en die van de ander, waardoor je inzicht krijgt in samenwerken, afstemmen, het managen van verwachtingen en zelfs omgaan met verandering en druk!

Omschrijving

In een aantal dagdelen (in overleg met de aanvrager) wordt in kaart gebracht wat jouw communicatiestijl, leervermogen en veranderkracht is. Je krijgt op basis van een online assessment een eigen Communicatie Scan, waarmee je tijdens de training heel praktisch aan de slag gaat. Door allerlei oefeningen, inzichten en je eigen assessment wordt gewerkt aan thema's als: samenwerken, communicatieruis, feedback, sterk afstemmen als team, verwachtingen managen, connectie met kinderen en ouders, omgaan met spanning en druk en... nog veel meer!  Je kiest je eigen thema, wij maken de training voor je op maat en je krijgt grip op je communicatie!

Na afloop

  • Heb je jouw eigen stijl van communiceren èn die van de ander concreet in kaart gebracht
  • Heb je handvatten voor sterk samenwerken, vanuit respect voor elkaars verschillen en zienswijze
  • Heb je inzicht in feedback die opbouwt en op maat kan worden gebracht
  • Is er duidelijkheid over wederzijdse verwachtingen en behoeften, waardoor je nog sterker als team of collega's kunt samenwerken
  • Heb je inzichten die je meteen kunt vertalen naar kinderen en omgaan met ouders, want ook daar is sterke communicatie van groot belang!

Overig

De kosten van 250,- pp zijn voor een hele dag uitgaande van een groep van 15 personen, inclusief persoonlijke assessments. De training kan op maat gemaakt worden voor het team, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Iedere deelnemer krijgt een gratis exemplaar van het populaire 'Communicatiekracht', het boek dat geschreven is voor en door 7Life.

Meer informatie op de website van de aanbieder.

 

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

In het arbeidsmarktplatform Sociaal Werk werkt! werken de volgende partijen samen: