search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

Lisette Verploegen 2maalV

'Plezier in Uitvoering'

 • Kosten

  € 380,- incl. BTW,

  kosten toevoeging

  (totale kosten voor groep: 2880 euro)
Contact met aanbieder

Opleiding en coaching van werkpleziercoaches in de eigen organisatie zodat er structurele aandacht blijft voor werkplezier. Dit is een groepstraject, individuele inschrijving is niet mogelijk.

Omschrijving

In deze training leer je de methode Plezier in Uitvoering in je eigen organisatie te implementeren met het doel om werkplezier te behouden en/of te vergroten en (team)ontwikkeling te stimuleren.  Afhankelijk van jouw organisatie wordt er een programma op maat samengesteld waarmee jullie als werkpleziercoaches in de eigen organisatie aan de slag gaan.Indien wenselijk kan er een (digitale) nulmeting en nameting in de organisatie worden uitgezet. De methode Plezier in Uitvoering gaat er vanuit dat, welke functie je ook hebt, hoe lang of vaak je ook werkt dat het goed is om na gaan hoe het zit met je werkplezier, werkdruk en ontwikkeling. Geef en krijg je genoeg energie? Ben je in balans? Doe je je werk nog met dezelfde bezieling als die je had toen je startte? Hoe kunnen we beter samenwerken? Jullie als werkpleziercoaches leren in de training hoe je collega's hierbij op een positieve manier kunt ondersteunen. Het traject bestaat uit een intakegesprek, 2 trainingsdagen,1 kick-offbijeenkomst, 3 intervisiebijeenkomsten en een evaluatiegesprek (naar wens uit te breiden naar meer trainingen/intervisiebijeenkomsten).

Na afloop

 • Heb je inzicht in de achtergrondtheorie en de oefeningen van de  methode 'Plezier in Uitvoering'
 • Kan je de methodiek integreren in het werkproces van de organisatie
 • Heb je inzicht in en reflectie op je eigen talent en communicatiestijl in je rol als werkpleziercoach
 • Heb je geoefend met diverse werkvormen uit de methode en coachingsvaardigheden
 • Heb je een plan van aanpak voor jouw eigen organisatie

Overig

Deelnemers ontvangen na afloop het certificaat 'werkpleziercoach'

De totale kosten voor het traject bedragen 2880 euro. In overleg met de organisatie kunnen er in het traject 2 tot 8 medewerkers worden opgeleid tot werkpleziercoach.

 

 

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

In het arbeidsmarktplatform Sociaal Werk werkt! werken de volgende partijen samen: