search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

Partners In Leiderschap

Resultaat gericht werken door persoonlijk eigenaarschap te versterken

  • Kosten

    € 795,- incl. BTW
Contact met aanbieder

In 3 fasen naar meer eigenaarschap: verwachte resultaten helder maken met MT dan collega's trainen in persoonlijk eigenaarschap gevolgd door begeleiding van de integratie van het nieuwe gedrag met het MT

Omschrijving

We merken dat centrale sturing “van bovenaf” tegenwoordig niet meer voldoet. Hoe zorg je als leidinggevende én als medewerker dat je staat voor je vak en bijdraagt aan het realiseren van de kernresultaten van je organisatie en je niet laat afleiden door diverse bijzaken? Immers iedereen is nodig in je organisatie, ook jij! Wat heb je als leidinggevende nodig om verantwoordelijkheden op een vertrouwde manier lager in de organisatie ingebed te krijgen. Hoe zorg je dat iedere medewerker zich meer bewust wordt van omgeving, kansen, (samenwerkings)mogelijkheden en komt tot initiatieven en realisatie. Middels doorontwikkelde en bewezen theorieën, modellen, oefeningen en onderzoeken laten we iedere deelnemer groeien middels de stappen naar Accountability: zien wat er echt is, eigenaarschap nemen, zelf oplossend vermogen ontwikkelen en daadkracht tonen.

Na afloop:

  • Zijn er 3 of 4 heldere kernresultaten voor de hele organisatie
  • Heb je tools om iedereen eigenaarschap te laten nemen voor de resultaten
  • Leer je bewust 'boven de lijn gedrag' in te zetten, waarmee je zaken realiseert, in plaats van slachtoffergedrag
  • Versterk je je feedback vaardigheden
  • Leer je beter verwachtingen te managen

Overig

De trainer Marjanke de Cock-Edeling is CRKBO geregistreerd, dus geen BTW plicht.
Ook de coaching en begeleiding van MT en leidinggevenden is inclusief. Zo creëren we maximale beweging en een goede basis om de hele organisatie te laten door ontwikkelen naar een volgend niveau.
Marjanke heeft inmiddels zo'n 15 jaar ervaring in de Kinderopvang, als manager, directeur, trainer, coach, interimmanager en consultant. Haar ervaring maakt dat de doorontwikkelde materialen van dit programma maximaal tot hun recht komen.
Meer informatie op de website van de aanbieder

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

In het arbeidsmarktplatform Sociaal Werk werkt! werken de volgende partijen samen: