search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

effeqt

Wijzerschap

  • Kosten

    € 2.500,- incl. BTW
Contact met aanbieder

Wees een leider voor jezelf en anderen vanuit je eigen wijsheid.

Omschrijving

In deze maatwerktraining worden nieuwe competenties ontwikkeld als: - zelfreflectief handelen - persoonlijk leiderschap - zelfcoaching . Vanuit de visie dat wijzerschap een kwestie is van je eigen natuurlijke wijsheid (her)ontdekken én het vervangen van ineffectieve gedrags- en denkpatronen door effectief en efficient denken en handelen . Je leert jezelf te coachen. Zodat jij optimaal blijft leren en presteren.  Programma: Je start met een individuele intake en de formulering van individuele doelstellingen. In 4 afzonderlijke dagen wordt achtereenvolgens gewerkt aan: 1) Het verleggen van fysieke en mentale grenzen (d.m.v. o.a. ijsbad, ademhalingsoefeningen, mentale training) 2) ZelfCoaching 3) Werken met positieve overtuigingen  4) Leven vanuit een missie. De modules sluiten naadloos op elkaar aan middels persoonlijke praktijkopdrachten. In de  vierde sessie breng je alles bij elkaar met een eindopdracht en plan van aanpak.

Na afloop:

  • Kan je je eigen fysieke en mentale grenzen verleggen
  • Kan je je belemmerende denk- en gedragspatronen herkennen en aanpakken door middel van STOP en FOCUS technieken
  • Heb je geleerd om per situatie bewuste en effectieve keuzes te maken die per situatie kunnen verschillen
  • Weet je hoe je jezelf kunt coachen
  • Kan je vanuit zelfvertrouwen beter omgaan met stress en druk

Overig

Dit betreft een training waarvan de afzonderlijke basiselementen (effeqt training, yin yoga, Inner Fire/Iceman training) in de praktijk al zeer succesvol zijn gebleken. Door deze elementen te combineren ontstaat een nieuwe vorm van jezelf ontwikkelen die snel, krachtig en diepgaand werkt.

Meer informatie op de website van de aanbieder

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

In het arbeidsmarktplatform Sociaal Werk werkt! werken de volgende partijen samen: