search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Sterk in werk door scholing

Om bij te blijven in je vak, is het belangrijk om trainingen of opleidingen te volgen. Werkgevers en werknemers hebben hierin samen een verantwoordelijkheid. Lees meer over het kiezen van scholing, de inzet van je Loopbaanbudget en over handige subsidies.

Als je op zoek bent naar een training of cursus kun je verstrikt raken in het totale aanbod van scholing. Onderstaande databanken, gidsen en overzichten kunnen je helpen.

In het Beroepscompetentieprofiel voor de sociaal werker staat welke competenties sociaal werkers in huis moeten hebben om nu, en in de nabije toekomst, goed invulling te geven aan hun dagelijkse werk. Het profiel helpt sociaal werkers inzicht te krijgen in waar zij nu staan en waarin zij zich verder willen ontwikkelen. 

Heb jij afgelopen jaar een training, loopbaantraject of coaching gevolgd waar je super enthousiast over bent? En die bijdraagt aan jouw brede ontwikkeling? Of heb jij als leidinggevende of hr-adviseur zo'n scholing ingekocht? Laat het ons weten en help je collega’s in de branche met hun keuze voor scholing. Stuur een mail naar dkoudijs@fcb.nl

Meer weten?
Davina Koudijs
Adviseur
085 - 1051 859

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling