search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
Thema: Subsidies

Ook interessant?

Op deze pagina vind je een selectie van (subsidie)regelingen die wellicht interessant kunnen zijn.

  • Sterk in je werk / Zorg voor jezelf

Voor iedereen in Zorg en Sociaal Werk die toe is aan een volgende stap: gratis loopbaanadvies van een ervaren coach. Samen met de loopbaanadviseur neemt de medewerker zijn of haar sterke kanten en ontwikkelmogelijkheden onder de loep. Aan dit initiatief van CNV Zorg & Welzijn, FNV Zorg & Welzijn en RegioPlus zijn geen kosten verbonden. Enige voorwaarde is dat de deelnemer de afgelopen twee jaar geen andere loopbaanondersteuning heeft gehad. Bekijk de website Sterk in je werk voor meer informatie en aanmelden. 

  • Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers

Wat voor werk doe jij over tien jaar? En welke talenten kun je daarvoor aanspreken? In 2019 is een persoonlijk loopbaanadvies gratis beschikbaar voor alle werkende 45-plussers. Lees op de website Hoe werkt Nederland hoe je in contact komt met een loopbaanadviseur bij jou in de buurt.
 

  • Erasmus+

Leren doe je een leven lang. Dat is de gedachte achter Erasmus+, het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Er is bijvoorbeeld een subsidie voor jongerenwerkers die een meewerkstage (job shadowing) willen lopen bij een organisatie in het buitenland. Een mooie manier om een andere cultuur te leren kennen en nuttige ervaring voor je werk in Nederland. Ook zijn er subsidies voor deelname aan internationale seminars, trainingen, netwerkactiviteiten en studiebezoeken. Het programma heet Mobiliteit Key Action 1. Bekijk de mogelijkheden op Erasmus+.

  • In-company trainingen Ethiek

Ethiek in sociaal werk. Je komt er elke dag mee in aanraking. Maar wat is ethiek eigenlijk en hoe heeft het invloed op jouw werk als sociaal werker? Hoe herken je ethische dilemma's, hoe maak je ze bespreekbaar en hoe ga je daar samen mee om? Is dit iets voor jouw organisatie? Kies dan één van de in-company trainingen en maak gebruik van de vergoedingsregeling van het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk. Meer informatie vind je op de pagina Menukaart Ethiek.  

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling