search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Houd goed contact met je medewerkers

Hoewel medewerkers in sociaal werk nu veel aan hun hoofd hebben, is goed contact met hen juist nu heel belangrijk. Er komt veel op hen af: werkzaamheden continueren, werkwijzen aanpassen, thuiswerken, opvang van kinderen, zorgen over de eigen gezondheid en/of familie en vrienden. Gebruik de gratis COVID-19-scan of kies voor het basisonderzoek.

Gratis COVID-19-scan

Effectory heeft de “COVID-19 medewerkers pulse” ontwikkeld. Een korte vragenlijst waarmee sociaalwerkorganisaties kosteloos en zeer laagdrempelig in contact kunnen blijven met medewerkers. Zo haal je essentiële feedback op die je nu nodig hebt van je medewerkers. Tegelijkertijd laat je zo merken dat je oog hebt voor hun situatie en gevoelens. Waardevolle informatie om direct in actie te komen waar dit nodig is!

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Effectory. Zij denken graag mee en kunnen dit onderzoek snel uitzetten met direct resultaat als de meting is afgerond (meetperiode is twee dagen).

Let op: Effectory biedt dit onderzoek tot 1 juni gratis aan.

Basisonderzoek

Wil je een uitgebreider medewerkerstevredenheidsonderzoek, dan is het ook mogelijk om je weer aan te melden voor het basisonderzoek van Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk. Je kunt kiezen uit twee meetmoment: juni 2020 en november 2020.

Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst van 30 vragen rondom werkzaamheden, klantgerichtheid, werkplezier, omgaan met veranderingen, veiligheid, werkdruk, samenwerking en ontwikkeling. Je haalt hier essentiële feedback mee op waarmee je als organisatie aan de slag kan. Daarnaast kun je je resultaten vergelijken met de uitkomsten van andere sociaalwerkorganisaties. Aanmelden kan via deze link.

Meer weten?
Davina Koudijs
Adviseur
085 - 1051 859

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling