Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Agenda Werkgevers

Jaarcongres Sociaal Werk 2024: Vuur van verandering

09.00 - 16.00 uur
Theater Orpheus in Apeldoorn
Leden: € 349 (excl.btw), niet-leden: € 499 (excl. btw), studenten: € 99 (incl. btw)
Inschrijven

Wil je meedenken over en meedoen aan de toekomst van het sociaal werk? Wil je leren van best practices en inspiratie opdoen van collega's en experts? Kom dan naar het Jaarcongres Sociaal Werk: Vuur van verandering op 25 september in Apeldoorn.

Jaarcongres Sociaal Werk 2024 - Vuur van Verandering

Het sociaal werk zit in een kansrijke tijd. We worden steeds meer (her)ontdekt als dé oplossing voor maatschappelijke opgaven als bestaanszekerheid, participatie, samenlevingsopbouw en gezondheid. We pakken die handschoen graag op: als we met elkaar het vuur van sociaal werk opstoken, kan niemand meer om ons heen. Alleen samen geven we het sociaal werk smoel, kunnen we het opbouwwerk weer opbouwen en zorgen we voor de juiste randvoorwaarden en duurzame financiering.

Hier wordt keihard aan gewerkt, op allerlei plekken en op alle niveaus. Het vonkt en vlamt overal in het land en er worden belangrijke stappen vooruit gezet. We brengen dit samen op woensdag 25 september in Apeldoorn, tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk: Vuur van verandering. Met inspirerende sprekers en krachtige voorbeelden uit het land waar sociaal werk écht werkt en de ruimte krijgt om daadwerkelijk het vuur van verandering te zijn.

Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Bekijk het programma en meld je meteen aan!

Aanmelden