Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Tips Werkdruk

Tips voor meer werkplezier

Meer werkplezier, minder werkdruk. Het zijn belangrijke aandachtspunten in sociaal werk. Gelukkig zijn er veel tips en tools die jou en je medewerkers kunnen helpen het plezier op de werkvloer te vergroten. Tips die we voor een groot deel opgehaald hebben bij sociaalwerkorganisaties en sociaal werkers. Uit de eigen praktijk en dus herkenbaar en toepasbaar. Laat je inspireren en ga samen aan de slag!

Twee sociaal werkers wandelend en lachend aan de praat

Lekker Bezig Bingo

Leuk voor je team! Maak van de werkweek een spannende wedstrijd met de Lekker Bezig Bingo van PGGM&CO. De bingokaarten bevatten leuke en gekke opdrachten waarmee je medewerkers het allerbeste uit hun werk kunnen halen. Deze bingo is speciaal ontwikkeld voor en door zorgmedewerkers.

Vraag de Lekker Bezig Bingo gratis aan

Gratis loopbaancoach

Heb je het gevoel dat medewerkers vastzitten in hun werk? En dat ze wel wat begeleiding kunnen gebruiken? Geef een gratis loopbaancoach van Sterk in je Werk cadeau.

Deel de online cadeaukaart

Ook interessant

Meer weten? Neem contact op!

Logo Sociaal Werk werkt!

Meer weten? Neem contact op!