Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Alles over het Goede Gesprek

Het Goede Gesprek geeft medewerkers regie over hun werk en loopbaan. Het is een gelijkwaardig gesprek: veilig, open, zonder oordelen en positief. Hoe wil iemand zich ontwikkelen? Is de balans tussen werk - privé nog goed? Of is er een wens om ander werk te gaan doen bij de organisatie?

Handleiding voor HR en organisatie

Als hr-medewerker en organisatie faciliteer je medewerkers en leidinggevenden bij het voeren van het Goede Gesprek. In deze handleiding leggen we uit wat het Goede Gesprek is, hoe  je het in kunt zetten in de hr-cyclus en we geven je handvatten om er mee aan de slag te gaan. 

Download hier de handleiding voor hr en organisatie

E-learning het Goede Gesprek 

Wil jij je nog meer verdiepen in het Goede Gesprek?
Volg dan ook de e-learning voor leidinggevenden en hr-medewerkers. Aan de hand van informatie, video's en opdrachten bereid je je stap voor stap voor zodat je medewerkers goed kunt ondersteunen. 
Laat je gegevens achter via onderstaande knop. We sturen je dan de informatie en toegangslink toe.

Toegang e-learning aanvragen

Webinar het Goede Gesprek

Welke rol speel je als leidinggevende en hr-professional bij het voeren van het Goede Gesprek? En wat komt er allemaal bij kijken? In deze webinar gaat Olaf Stomp hierover in gesprek met Deanne Radema, expert leren en ontwikkelen.

Webinar het Goede Gesprek HR en Leidinggevenden

Suzanne Wartenbergh

Branchespecialist sociaal werk

Meer weten? Neem contact op!

Suzanne Wartenbergh, branchespecialist sociaal werk

Meer weten? Neem contact op!