Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Wie draag jij voor als Sociaal Werker van het Jaar 2024?

LET OP! DE VOORDRACHT IS INMIDDELS GESLOTEN. Sociaal werkers zijn cruciaal en onmisbaar voor onze samenleving. We willen Nederland laten zien hoe sociaal werkers elke dag weer bijdragen aan het beter functioneren van mens, wijk en maatschappij.

Sociaal Werker van het jaar 2024 - wie nomineer jij?

Ken jij een sociaal werker die een eigen visie heeft op sociaal werk, verbindend werkt en zijn of haar vak met trots uitdraagt? Meld jouw kandidaat dan hieronder aan. Je ontvangt meteen een bevestiging van je aanmelding. Het is niet meer mogelijk om een kandidaat voor te dragen. Dit kon tot uiterlijk 14 februari. 

In verband met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) vragen we je om de door jou opgegeven kandidaat te informeren over de voordracht. De kandidaat moet na de voordracht zo snel mogelijk toestemming geven voor het bewaren en gebruiken van de persoonsgegevens ten behoeve van de verkiezing. Je gebuikt hiervoor het toestemmingsformulier. Dat vind je ook onderaan deze pagina.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees ons privacy statement.

Wat vragen we nog meer?

Een week na je aanmelding ontvang je een uitgebreider formulier waarin we om meer informatie vragen. De input die we vragen is nodig voor de jury om een afgewogen keuze te kunnen maken. Alle voorgedragen kandidaten worden beoordeeld op basis van dezelfde criteria. Het doel is een zo gelijkwaardig en objectief mogelijke behandeling van de voordrachten. 

In dat uitgebreide formulier vragen we naar je motivatie voor de voordracht van je kandidaat. We vragen je voorbeelden te geven om aan te tonen dat je kandidaat een vakbekwame sociaal werker is en Sociaal Werker van het Jaar zou moeten worden. Ook vragen we om enkele referenten en publicaties van de kandidaat.

Meer informatie over de Verkiezing van de Sociaal Werker van het Jaar