Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Tool Behoud

Medewerkers-tevredenheidsonderzoek nieuwe stijl: doorlopend via app

Omdat werkgeluk van medewerkers direct invloed heeft op behoud en verzuim, is het belangrijk om een actueel beeld te hebben van de werkbeleving in je organisatie. Als sociaalwerkorganisatie kun je je nu aanmelden voor een medewerkerstevredenheids-onderzoek (mto) via een gebruiksvriendelijke app, met een eenmalige korting van 25%.

Jonge vrouw voor laptop lacht naar collega

Momentopname of continu meten? 
In veel organisaties is het gebruikelijk om eens in de twee jaar een medewerkerstevredenheidsonderzoek te doen. De vragenlijsten zijn vaak lang en saai en de respons is doorgaans laag. Bovendien geeft het tweejaarlijks meten geen actueel beeld en onvoldoende grip op werkgeluk. Terwijl het verbeteren van de werkbeleving een bewezen positief effect heeft op het verlagen van het verzuim en op het behoud van werknemers. 
 
Wekelijks monitoren van werkgeluk met handige app 
Naar aanleiding van de resultaten van een peiling onder sociaalwerkorganisaties is Sociaal Werk werkt! op zoek gegaan naar een goed werkend alternatief: een waarbij ook de werknemer zelf wordt gestimuleerd om aan de slag te gaan met het vergroten van werkgeluk en het verlagen van werkdruk. Dat hebben we gevonden in de vorm van een app. Met deze app Everybody FRANK kun je als organisatie doorlopend de werkbeleving van medewerkers meten, op een leuke en laagdrempelige manier. Op basis van de resultaten voer je vervolgens gesprekken met elkaar.  

Korting van 25% voor sociaalwerkorganisaties
Als sociaalwerkorganisatie krijg je nu het eerste jaar 25% korting op het standaardtarief. Dit voordeel geldt voor alle organisaties die vallen onder de cao Sociaal Werk. Je kunt op elk moment in het jaar instappen en starten met deze eigentijdse vorm van medewerkers-onderzoek.

Vraag een gratis demo-versie aan
Voor meer informatie en een gratis demo, zie de link hieronder naar de website van Everybody FRANK.

"Eindelijk een leuke innovatieve manier gevonden om continu de werkbeleving te monitoren." 
Sylvie Brandwijk
HR Manager Sociaal Domein, Incluzio

Sociaal Werk werkt! draagt bij aan werkplezier

Organisaties in sociaal werk kunnen nu voordelig meedoen aan een medewerkerstevredenheidsonderzoek nieuwe stijl. Zo draagt Sociaal Werk werkt! bij aan meer werkplezier en minder verzuim. Werkgevers- en werknemersorganisaties werken samen via Sociaal Werk werkt! aan een aantrekkelijke sector, een gezonde arbeidsmarkt en goede arbeidsvoorwaarden.

Handige links

Chris Boeijinga

adviseur

Meer weten? Neem contact met ons op!

Chris Boeijinga

Meer weten? Neem contact met ons op!