Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Helpdesk voor Functieboek Sociaal Werk: al je vragen over het functieboek beantwoord

13 dec 2023

Het geactualiseerde Functieboek Sociaal Werk is sinds oktober beschikbaar. En om het gebruik en toepassen ervan zo goed mogelijk te laten verlopen, helpt de helpdesk je graag op weg. Hier kan je gemakkelijk terecht met al je vragen. Je bereikt de helpdesk op caosociaalwerk@fcb.nl.

Helpdesk Functieboek Sociaal Werk

Monitoren en evalueren

Cao-partijen Sociaal Werk Nederland, FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg en Welzijn evalueren het functieboek in het najaar van 2024. Daarvoor monitoren ze het gebruik van het functieboek en verzamelen ze signalen en vragen. Veelgestelde vragen zijn alvast verzameld en beantwoord. Ook komt er op 21 december 2023 een video op de website waarin we de actualisatie van het functieboek toelichten. In het eerste kwartaal van 2024 organiseren we een live webinar voor extra toelichting en het beantwoorden van vragen.

Heb je na het zien van de video nog een vraag en staat deze niet tussen de veelgestelde vragen? Dan kan je altijd mailen naar de helpdesk. Daar helpen we je snel verder. Houd ook onze website, nieuwsbrief en LinkedIn in de gaten voor verdere updates.
 

Meer weten over het Functieboek? 

Alle informatie over het functieboek hebben we verzameld op één pagina. Hier vind je bijvoorbeeld een losse pdf van de matrix, een begrippenlijst en een overzicht van de verschillen tussen het geactualiseerde en eerdere functieboek. 
 

Alles over het Functieboek

Voor je vragen over het functieboek of over dit nieuwsbericht kan je terecht bij de helpdesk.

Mail de helpdesk