Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Aan de slag met impact

Weten hoe je de impact van sociaal werk zichtbaar maakt? Dat leer je tijdens de workshop 'Aan de slag met impact'. Tijdens deze workshop staan ‘impactdenken’ en ‘impactdoen’ centraal. We verkennen wat ‘de impact van sociaal werk’ is en wat impact-doelen kunnen zijn. Vervolgens kijken we hoe je met elkaar die impact-doelen realiseert en hoe je die impact in beeld kunt brengen.

Perspectieven op rendementsdenken

Aan het einde van de workshop heb je scherp hoe je voor jouw organisatie impact kunt creëren, realiseren én hoe je erover kunt communiceren.

De workshop wordt gegeven door dr. Eveline van Zeeland, projectbegeleider van de Impactkaart en auteur van 'Aan de slag met Design Thinking'.

Datum, locatie, tijdstip

Workshop Aan de slag met impact

14 maart 2024 van 13.00 – 16.30 uur (nog enkele plekken beschikbaar)
NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 Utrecht

26 maart 2024 van 09.00 – 12.30 uur (nog enkele plekken beschikbaar)
Villa Jongerius, Kanaalweg 64 Utrecht

18 april 2024 van 13.00-16.30 uur
Locatie: centrale locatie in Utrecht. Meer informatie volgt.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de workshop? Vul dan het formulier in vergeet niet op 'Verstuur' te klikken. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en aanvullende informatie.

Let op: Mocht je na je aanmelding en de bevestiging daarvan toch verhinderd zijn, laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Er is veel interesse in de workshop, en dan kunnen we jouw plek aan iemand anders aanbieden.

Meld je aan voor de workshop

Meer weten? Mail ons!

Wil je meer informatie? Of kun je niet op de hierboven genoemde data maar heb je wel interesse in een workshop? Dan kun je mailen naar impactkaart@fcb.nl