Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Training Werkgevers

Workshop Ontwerp je eigen Impactkaart

Weten hoe je op creatieve wijze een impactrapportage maakt? Dat leer je tijdens de workshop 'Ontwerp je eigen impactkaart'. Eerst maak je kennis met de basisbeginselen van Design Thinking, zodat je met een 'ontwerpgerichte blik' naar vraagstukken leert kijken. Daarna ga je aan de slag met het ontwerpen van impact met behulp van de Impactkaart.

Perspectieven op rendementsdenken

De workshop duurt ongeveer drie uur en wordt gegeven door dr. Eveline van Zeeland, projectbegeleider van de Impactkaart en auteur van 'Aan de slag met Design Thinking'. 

Workshop op locatie

De workshop kan ook plaatsvinden op een locatie die je als deelnemende organisatie zelf kiest. Wij komen dan naar je toe. Als deelnemende organisatie verzorg je dan zelf de ontvangst op de locatie, het uitnodigen van externe gasten, enzovoort.

Meer weten? Mail ons!

Wil je op de hoogte blijven van data en aanmeldmogelijkheden? Of nodig je ons uit voor een workshop op locatie? Mail dan naar sociaalwerkwerkt@fcb.nl onder vermelding van Workshop Impactkaart.