search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Verkiezing Sociaal Werker van het Jaar 2021

Wie wordt in mei 2021 de opvolger van Marloes, Simone en Marcel als Sociaal Werker van het Jaar? Binnenkort starten we de verkiezing van 2021.

Dit jaar was en is het een bijzondere editie van de Verkiezing van de Sociaal Werker van het Jaar. Bijzonder vanwege corona, maar zeker ook vanwege het feit dat de jury in mei besloten heeft te kiezen voor drie winnaars. Marloes Olde Hampsink, Simone Duin en Marcel van Eck zijn sinds mei volop actief als ambassadeur van sociaal werk. Toch gaan we binnenkort al op zoek naar een opvolger. Een sociaal werker die in mei 2021 het stokje gaat overnemen.

Ben jij of ken jij een sociaal werker die trots is op haar/zijn vak, die een visie heeft op sociaal werk, die innovatief is en zichtbaar wil en kan maken wat sociaal werk is en betekent voor de samenleving? Houd dan deze website in de gaten. Binnenkort publiceren we hier meer informatie over de procedure en de criteria waaraan de Sociaal Werker 2021 moet voldoen. Jouw kandidaat voordragen kan vanaf 11 januari 2021. Op 26 mei 2021 maken we de winnaar bekend tijdens een evenement, dat het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk en Sociaal Werk Nederland samen organiseren.

Meer informatie over de activiteiten van de huidige Sociaal Werkers vind je hier

Lees hier het interview met projectleider Karen Hofstede.

 

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling