Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Gids voor Beroepsontwikkeling

Hoe bespreek ik mijn ontwikkeling met mijn werkgever?

Je ontwikkel- of functioneringsgesprek is vaak hét moment om je doorontwikkeling met je werkgever te bespreken. Waar sta je, waar wil jij heen, wat heeft de organisatie nodig en wat kunnen ze jou bieden? Of neem zelf het initiatief tot een gesprek hierover. Jouw ontwikkeling is tenslotte een belangrijk onderwerp.

gids - bespreken met je werkgever

Vind je het moeilijk het gesprek met je leidinggevende aan te gaan? Gebruik dan de Goedgesprekkaart. Je beroepscompetentieprofiel kun je gebruiken om aan te geven in welke competenties je je verder wilt ontwikkelen.

Goedgesprekkaart

Door antwoord te geven op de vijf vragen op de Goedgesprekkaart, bereid je je goed voor op een gesprek met je leidinggevende over hoe jij je wilt en kunt doorontwikkelen. Het helpt ook om te kijken of jullie wensen bij elkaar passen. Bekijk en download de kaart via de link onder 'Verder lezen over het onderwerp'.

Beroepscompetentieprofiel

In het beroepscompentieprofiel staan zowel de generieke als vakspecifieke competenties voor de verschillende leefgebieden waarin sociaal werkers actief zijn. Bekijk en download het beroepscompetentieprofiel voor mbo en hbo sociaal werker via de link daaronder.