Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Transitiearena Focus op de werkrelatie

13:30 - 16: 15 uur
Colour Kitchen Zuilen, Utrecht
Gratis
Inschrijven

In de transitiearena staat een positieve samenwerkingsrelatie tussen professionals en inwoners centraal. In het sociaal domein is dit dé sleutel tot echte verandering. Movisie organiseert hierover op 2 oktober een bijeenkomst met deelname van M’Hamed Yahia, genomineerd als Sociaal Werker van het Jaar 2023. Meld je aan vóór 27 september.

M’hamed Yahia

Praktijkverhaal van M’Hamed Yahia

Naast een inhoudelijk kader door Radboud Engbersen en praktijkverhalen door Jessy Berkvens en Bertine Rosink zal ook M’Hamed Yahia zijn ervaringen delen. Hij was genomineerd als Sociaal Werker van het Jaar 2023. Movisie interviewde hem onlangs samen met zijn mede-genomineerden over de positieve werkrelatie.

Aanmelden

De bijeenkomst is gericht op professionals die werkzaam zijn in het sociaal domein en zich meer willen verdiepen in het thema transitiearena's. Het programma start om 13.30 en je bent vanaf 13 uur welkom.

Bekijk het hele programma en meld je vóór 27 september 2023 aan via Movisie om het evenement op 2 oktober bij te wonen. Op 27 november volgt een tweede transitiearena-bijeenkomst.